Heerlijke Hartige Taart Met Zalm Spinazie En Room

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Jolijn Albersen » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Heerlijke Hartige Taart Met Zalm Spinazie En Room Bereidingwijze

Indien je je eigen hartige taarten bladerdeeg wilt maken, klik je op onderstaande link, dit neemt zeker 1 uur in beslag ter voorbereiding. Zodra je dit af hebt kun je aan de hartige taart vulling beginnen. Kijk op www.hartigetaarten.com voor een eigen verse bodem. De spinazie heb ik goed gewassen en aangebakken om te laten slinken. Vervolgens heel goed het vocht uit de spinazie drukken. Op de bodem plakjes zalm (gerookte en vers), of diepvries, maar wel ontdooid) verdelen. 3 eieren loskloppen met een bekertje room, zout, peper en dille. Spinazie en een half zakje geraspte kaas door het eiermengsel mengen. Het mengsel in de springvorm gieten en de rest van de kaas erover verdelen. Ik vouw de randen van het deeg naar binnen en smeer het in met eigeel voor een mooi kleurtje. Ongeveer 45 minuten op 220 graden in de oven en lekker genieten van de hartige taart!.

Boodschappenlijstje
  • 350 Gram Spinazie
  • 500 Gram Zalm
  • 3 Stuks Eieren
  • 1 Bekertje Room
  • 2 Steeltjes Dille
  • 1 Zakje Geraspte Kaas
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...