Indiase Aardappelkoekjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas » Geplaatst door: Noud Klok » Type: Meer van het type: Anders

Indiase Aardappelkoekjes Bereidingwijze

Voorbereiding Schil de aardappels en snijd ze plakjes en vervolgens in kleine stukjes. Was de aardappelstukjes met koud water en dep ze goed droog. Verhit een scheut wokolie in een koekenpan of wok en bak de aardappels in 8-10 minuten gaar. Klop intussen de eieren los met de boemboe. Schep de warme gebakken aardappels door het mengsel en laat het ca. 10 minuten staan. Bereiding Verhit een laagje wokolie in een koekenpan. Schep bergjes van het aardappelmengsel in de hete olie en bak de koekjes in ca. 5 minuten om en om goudbruin en gaar.

Boodschappenlijstje
  • 600 Gr Vastkokende Aardappelen
  • Wokolie
  • 2 Eieren
  • 0.5 Bakje Conimex Boemboe Tikka Massala
  • Romige Yoghurt
  • Koriander
Probeer ook eens...