Indiase Naan Met Kip

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas » Geplaatst door: Jeroen Hoenderkamp » Type: Meer van het type: Rijst

Indiase Naan Met Kip Bereidingwijze

Bak de plakjes kipfilet op hoog vuur in een koekenpan met olijfolie goudbruin aan. Bestrijk de kip met de Patak's Korma kruidenpasta en laat op laag vuur nog 3 minuten bakken. Voeg de kokosmelk toe en stoof de kip nog 10 minuten. Bak de naan in een voorverwarmde oven van 200 C in 12 minuten af. Snijd de gehalveerde naan open en vul deze met de ijsbergsla en de kokoskip. Garneer de vulling met de mangochutney, gemengd met wat yoghurt om deze wat milder te maken.

Boodschappenlijstje
  • 2 Kipfilet, In Dunne Plakken Gesneden
  • 1 El Olijflie
  • Zakje Kruidenpasta Patak's Korma
  • 100 Ml Kokosmelk
  • 2 Naanbroden
  • Kwart Ijsbergsla In Reepjes
  • 4 El Mangochutney
  • Scheutje Yoghurt
Probeer ook eens...