Inktvis Salade

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Inktvis Salade Bereidingwijze

Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar. Stoom de diepgevroren inktvis 20 minuten in een bodempje water. Snij hem in beetklare stukken. Snpper de ui fijn en laat hem in de olie stoven. Voeg er de peterselie, het pimentpoeder en de wijn aan toe. Laat op een zacht vuur afgedekt garen en voeg dan bij de inktvis Giet de aardappelen af en voeg ze bij de inktvis. Dien onmiddellijk op.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kg Diepgevroren Inktvis
  • 3 El Solo
  • 1 Takje Peterselie
  • Piment Poeder
  • Zout
  • 1 Ui
  • 800 Gr Aardappelen
  • 5 Dl Rode Wijn
Probeer ook eens...