Tapas Krokante Pruimedanten

Aantal personen: 6 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Mathijn van Goor » Type: Meer van het type: Anders

Tapas Krokante Pruimedanten Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de plakjes spek in de lengterichting door. Laat de ansjovisfilets goed uitlekken. Omwikkel elke amandel met een ansjovisfilet en druk deze in de pruim. Rol om elke pruim een half plakje spek en zet dat vast met een prikker. Leg de gevulde pruimedanten op een bakplaat en bak ze 10-15 minuten in de oven tot het spek goudbruin en krokant is. Serveer de hapjes warm.

Boodschappenlijstje
  • 6 Lange Plakjes Ontbijtspek Of Katenspek
  • 12 Ansjovisfilets Op Olie (blikje)
  • 12 Blanke Amandelen
  • 12 Zwarte Pruimen Zonder Pit (pruneaux)
Probeer ook eens...