Kabeljauw

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Kabeljauw Bereidingwijze

Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap. Laat het geheel 15 tot 20 minuten koken in de snelkookpan. Sausbereiding (5 minuten voor de vis gaar is): Giet 4 eetlepels Solo in de wok. Voeg de knoflook toe zodra de Solo warm is en laat ze lichtjes goudbruin bakken. Voeg 2 eetlepels witte azijn, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel kristalsuiker toe. Meng het geheel goed en laat even sudderen. Giet de kabeljauwfilets af, schik ze op de borden en overgiet met de saus. Bestrooi met grofgesneden verse koriander en versier met schijfjes limoen. Dien op met rijst.

Boodschappenlijstje
  • 700 Gr Kabeljauw Moten
  • 2 Limoenen
  • 4 El Solo
  • 2 El Witte Azijn
  • 1 El Kristalsuiker
  • 1 Bosje Verse Koriander
  • 1 Stukje Gember
  • 2 Knoflookteentjes
  • 2 El Sojasaus
Probeer ook eens...