Knoflook-rozemarijn Marinade

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Knoflook-rozemarijn Marinade Bereidingwijze

Lekkere marinade voor bijvoorbeeld lamsvlees. Bereidingstijd: 10 minuten 1.Rits de rozemarijnnaaldjes van takje en hak heel fijn. 2.Pel de knoflook en pers boven een kommetje uit. 3.Voeg de gehakte rozemarijn, azijn, mosterd, 2 el olie en peper naar smaak toe en roer alles door elkaar. 4.Smeer het vlees aan beide kanten bestrijken met knoflookmengsel en 10 min. laten marineren. 5.Je kunt dit gebruiken bij het gourmetten, of gewoon bij het bereiden van bijvoorbeeld lamsvlees.

Boodschappenlijstje
  • Peper , Naar Smaak
  • 2 Knoflookteentjes, Uitgeperst
  • 1 Takje Verse Rozemarijn
  • 2 El Olijfolie
  • 1 Tl Balsamicoazijn
  • 1 Tl Scherpe Mosterd
Probeer ook eens...