Koffiecroissants

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Koffiecroissants Bereidingwijze

Hak de walnoten fijn in de blender en voeg er de bruine suiker, koffie en vanillesuiker aan toe. Mix even totdat alles goed gemengd is. Smelt de boter of margarine. Verdeel het croissantdeeg in 8 stukken en kwast de croissants in met de gesmolten boter. Doe op elke croissant een tl walnotenvulling en verdeel het gelijkmatig over het deeg. Rol de croissants op, te beginnen bij het meest brede gedeelte en breng vervolgens in model tot een croissant. Bak de croissants 12-14 minuten in een oven van 250°C, of totdat ze goudbruin zijn. Bestrooi de croissants met poedersuiker nadat ze zijn afgekoeld. Geniet ervan bij een lekker kopje versgezette koffie!

Boodschappenlijstje
  • 1 Blikje Croissants Uit De Koeling (8 Stuks)
  • 1 Kopje Walnoten
  • 120 Gr Bruine Suiker
  • 1 El Sterke, Zwarte Douwe Egberts Koffie
  • 2 Tl Vanillesuiker
  • 3 El Gesmolten Boter Of Margarine
Probeer ook eens...