Komkommertagliatelle Met Limoendressing

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Komkommertagliatelle Met Limoendressing Bereidingwijze

Pers de limoen uit. Schil de komkommer, snijd de uiteinden eraf en snijd de komkommer in de lengte doormidden. Schep met een kleine lepel de zaadlijst eruit. Snijd met een dunschiller de komkommer in de lengte in dunne slierten. Bewaar de komkommertagliatelle in een afgesloten schaaltje in de koelkast tot gebruik. (het gerecht moet lekker koud worden geserveerd) Maak een dressing door Becel Dieetolie met het limoensap en de dille samen te voegen en door elkaar te roeren. Verdeel de komkommertagliatelle over 4 bordjes en druppel de dressing erover heen.

Boodschappenlijstje
  • 1 Limoen
  • 1 Komkommer
  • 1/ El Becel Dieet Olie
  • 1 Tl Dille
Probeer ook eens...