Met Andijvie Gevulde Pannenkoekjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Met Andijvie Gevulde Pannenkoekjes Bereidingwijze

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Noten hakken. Noten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok of grote braadpan olie verhitten. Andijvie op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend laten slinken. Room culinair erdoor roeren en ca. 1 minuut meewarmen. Pan van vuur nemen. Van kaas ca. 4 eetlepels bewaren, rest door andijvie scheppen. Hamblokjes en noten erdoor roeren. Andijviemengsel op smaak brengen met zout en peper. Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden. Op pannenkoeken elk 1/4 deel van andijviemengsel scheppen en dichtklappen. Rest van kaas erover strooien. Kaas onder hete grill in ca. 3 minuten laten smelten.

Boodschappenlijstje
  • 4 Kant-en-klare Pannenkoeken
  • Zakje Hazelnoten (` 65 G)
  • 1 Lepel Olie
  • 1 Zakje Panklare Andijvie (400 G)
  • Half Pakje Room Culinair (` 2 Dl)
  • 150 Gr Geraspte Belegen Kaas
  • 150 Gr Hamblokjes
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...