Mie-salade Met Kip En Korianderdressing
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeSnijd de kipfilet in smalle reepjes. Meng de marinademix uit het pak met 3 eetlepels olie en de reepjes kip. Laat dit 15 minuten marineren. Wel ondertussen de mihoenstukjes uit het pak 15 minuten in een liter koud water. Giet de stukjes daarna af en laat ze goed uitlekken. Kook de mie uit het pak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en roerbak hierin de reepjes kip 10 minuten. Roerbak dan de groenten 3 minuten mee. Schenk er een halve dl water bij en voeg het kruidenblokje uit het pak toe. Roer een dressing van het citroensap, de sambal de koriander en 3 eetlepels olie. Schep de mihoenstukjes, de mie en de dressing door het kip-groentemengsel en laat de salade afkoelen. Serveer de salade koud of lauwwarm op borden en leg er een handje cassave kroepoek bij. Zet voor de liefhebbers Conimex Sambal Brandal en Gebakken Uitjes op tafel.
- 400 Gr Kipfilet
- 1 Pak Conimex Hokkien Mie
- Conimex Wok Olie
- 400 Gr Roerbakgroentepakket (bijvoorbeeld Wortel, Paprika, Boontjes)
- 3 El Citroensap
- 1 El Conimex Sambal Brandal
- 2 El Fijngehakte Koriander
- 1 Zak Conimex Kroepoek Cassave