Sajoer Tjampoer Met Pinda’s En Tofu

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Sajoer Tjampoer Met Pinda’s En  Tofu Bereidingwijze

Snijd de tofu in plakken van1 cm dikte. Leg ze in een schaal en bedek ze aan beide kanten met een scheut ketjapmarinade. Laat ze 15 minuten marineren. Kook de mie in water met wat zout of ketjap gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en laat ze goed uitlekken. Laat een grote wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de groente 2 minuten. Meng er 200 ml water en de boemboe doorheen en laat de sajoer zo 3 minuten zachtjes koken. Bak ondertussen in een koekenpan de plakken tofu in een scheutje olie aan beide kanten bruin. Schep de mie en de sajoer op 4 borden en leg de tofu erbij. Strooi de pinda’s over de sajoer. Lekker met Conimex Kroepoek Bali.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Tofu
  • Conimex Ketjap Marinade
  • 250 Gr Conimex Mie Nestjes
  • Conimex Wok Olie
  • 600 Gr Wokgroenten
  • 1 Bakje Conimex Boemboe Sajoer Groenten
  • 4 El Geroosterde Gezouten Pinda’s
Probeer ook eens...