Mihoen Met Kerrie-eieren En Amandelen

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Mihoen Met Kerrie-eieren En Amandelen Bereidingwijze

Kook de mihoen 15 seconden in ruim kokend water. Spoel de noedels direct af in een vergiet, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Kook ondertussen de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken in koud water en pel ze. Kerf de eieren rondom lichtjes in, zodat straks de smaak van het gerecht er beter intrekt. Was en snijd de tomaten in stukjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een grote pan en bak hierin de ui op matig vuur in 3 minuten glazig. Roerbak dan de tomatenstukjes en het kerriepoeder een minuutje mee. Roer tot slot de tomatenpuree en 1/2 dl water door het mengsel, laat dit nog 2 minuten bakken en voeg dan de gepelde eieren toe. Laat dit in ongeveer 5 minuten op een laag vuur door en door warm worden. Laat ondertussen een grote wok goed heet worden, schenk er een klein beetje olie in en roerbak hierin de amandelen 2 minuten. Schep vervolgens de goed uitgelekte mihoen erdoor en bak de noedels nog een paar minuten. Serveer de mihoen direct en geef de kerrie-eieren er apart bij. Zet voor de liefhebbers Conimex Gebakken Uitjes en Seroendeng op tafel.

Boodschappenlijstje
  • 8 Eieren
  • Pak Conimex Mihoen
  • 3 Vleestomaten
  • Grote Ui
  • Conimex Wok Olie
  • 2 El Conimex Kerrie Djawa
  • 4 El Tomatenpuree
  • 150 Gr Blanke Amandelen
Probeer ook eens...