Omelet Oriental

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Omelet Oriental Bereidingwijze

Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in stukjes van ca. 1 cm. Snijd 1 lente-uitje in smalle ringetjes. Was de taugé en laat het uitlekken. Klop de eieren los met de melk en ketjap. Bereiding Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en bak de lente-ui ca. 1 minuut. Schep de taugé door de lente-ui en bak nog ca. 1 minuut. Voeg het eimengsel toe en bak in ca. 5 minuten een grote omelet. Keer hem halverwege met behulp van een plat deksel of plat bord. Het omelet mag van binnen nog een beetje zacht zijn. Kook intussen de noedels volgens de gebruiksaanwijzing. Giet ze af en meng het sesamzaad, enkele druppels sesamolie en de ringetjes bosui erdoor. Snijd de omelet in punten en serveer met de noedels. Lekker met een wortelsalade en chilisaus.

Boodschappenlijstje
  • 8 Lente-uitjes
  • 150 Gr Taugé
  • 6 Eieren
  • 2 El Conimex Ketjap Manis
  • Vloeibare Margarine
  • 300 Gr Conimex Eiernoedels
  • Halve El (geroosterd) Sesamzaad
  • Sesamolie
Probeer ook eens...