Parfait Van Kokosmelk Met Chocolade Saus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Parfait Van Kokosmelk Met Chocolade Saus Bereidingwijze

90 minuten Warm de kokosmelk samen met de suiker en het eigeel op au bain-marie tot 84 °C en koel dan af. Klop de room op en spatel deze voorzichtig onder het mengsel. Vul er potjes of diepe borden mee op en laat stollen in de diepvriezer. Chocoladesaus: Kook het water samen met de kristalsuiker en de cacao. Week het gelatineblad in koud water en los dat op in de saus.

Boodschappenlijstje
  • 12 Cl Kokosmelk
  • 50 Gr Suiker
  • 75 Gr Eigeel
  • 13 Cl Room
  • 7 Cl Water
  • 90 Gr Kristalsuiker
  • 20 Gr Cacao
  • 1 Gelatine Blaadje
Probeer ook eens...