Peren Taart Met Appel En Rozijnen

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: sander » Type: Meer van het type: Gebak

Peren Taart Met Appel En Rozijnen Bereidingwijze

Maak de pudding zoals op de verpakking maar neem maar een halve liter melk laat afkoelen.Stoof de appel en rozijnen een beetje aan met het vocht van de peren. Weeg de overschot van het vocht af en voeg dezelfde hoeveelheid suiker aan toe en laat inkoken voor suiker water(bestrijken van de taart).Snij de peren in schijven en laat uitlekken.Leg het klaar gemaakte deeg in de bakvorm bedek met pudding de peren en in het midden de appels met rozijnen.Bak dit geheel in een voorverwarmde oven van 180 gr gedurende 40 min. Laat afkoelen in vorm en bestrijk de taart met suikersiroop.

Boodschappenlijstje
  • 1 Pak Kant En Klaar Kruimeldeeg
  • 1 Blik Peren Op Siroop
  • 1 Appel
  • Een Handvol Rozijnen
  • Vanille Pudding
Probeer ook eens...