Runderstoofschotel Met Meloen
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Mechiel Bischop » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerhit olie in een diepe tajine of hapjespan, doe het vlees erin en bak het bruin. Bestrooi met zout, voeg uien toe en fruit die tot ze glazg zijn. Roer peterselie , paprikapoeder,bloem en kaneel erdoor. Laat dit 1 minuut pruttelen, voeg bouillon en de meloen toe.bewaar wat meloen die je er op laatst bij doet, ziet er mooi uit. Breng het geheel op smaak met zout. Laat het gerecht 1 1/2 tot 2 uur pruttelen of tot het vlees gaar is.
- 2 Eetlepels Olijfolie
- 900 Gram Runderstoofvlees In Blokjes
- 1 Ui
- 2 Eetlepels Peterselie
- 1/2 Theelepel Paprikapoeder
- 2 Theelepels Bloem
- 1/2 Theelepel Kaneel
- 8 Eetlepels Kippebouillon
- 1/2 Honing Meloen In Stukjes Of Bolletjes