Pittige Bamisoep

Aantal personen: 4 » Keuken: Indisch » Geplaatst door: Eefke Steijnvers » Type: Meer van het type: Soepen

Pittige Bamisoep Bereidingwijze

Kook de chinese bami, snij de ui en lengte-uitjes in ringen. Pak de varkenslapjes en snij deze in kleine blokjes. Bak het ei en snijd hem hierna in smalle reepjes. Kook hierna de bouillon en doop de ui in de olie met knoflook tot het glazig is. Voeg hierna het varkensvlees toe en maal de peper en voeg die hier ook bij. Voor een wat extra pittige smaak kunt u nog fijngesneden rode peper toevoegen. Bak het vlees bruin en voeg de kippenbouillon toe en breng de soep aan de kook. Roer alles door elkaar heen en leg de reepjes ei er bovenop, uw bami soep is klaar.

Boodschappenlijstje
  • 125 Gram Chinese Bami
  • 3 Eetlepels Plantaardige Olie
  • 300 Gram Varkenslapjes
  • 1 Liter Kippenbouillon
  • 1 Teen Knoflook (geperst)
  • 2 Lengte Uitjes
  • 1 Gesneden Ui
  • 1 Ei
  • Fijn Gesneden Bladselderij
Probeer ook eens...