Radijsjes Met Veldsla

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Salades

Radijsjes Met Veldsla Bereidingwijze

Maak de radijsjes schoon en schaaf ze met een kaasschaaf of mandoline in flinterdunne schijfjes. Hak de peterselie en de munt fijn. Schep de radijsjes, peterselie, munt en olijfolie door elkaar en laat afgedekt in de koelkast ongeveer 24 uur marineren. Giet de radijsjes af en meng het vocht met de citroenrasp en het citroensap, het zout en de versgemalen peper. Schep de dressing door de veldsla. Verdeel de radijsjes en de geitenkaas over de sla. Serveer met geroosterd brood

Boodschappenlijstje
  • Grote Bos Radijsjes
  • 2 Takjes Platte Peterselie
  • 1 Munt Blaadje
  • 5 El Olijfolie Extra Vierge
  • Rasp Van ¼ Citroen
  • 1 El Citroensap
  • Zout En Versgemalen Peper
  • Zakje Veldsla
  • 100 Gr Harde Geitenkaas, In Dunne Plakjes
Probeer ook eens...