Rode Poon Met Inktvis

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Rode Poon Met Inktvis Bereidingwijze

Laat het brood weken in 1 dl bouillon. Voeg er de Soloen 1 versnipperd teentje look bij. Vul hiermee de ponen en schik ze in een ovenschotel. Bestrooi ze met de tijm en breng verder op smaak met peper en zout. Giet er de rest van de bouillon bij en schuif ze 15 minuten in een op 200 voorverwarmde oven. Laat de spinazie stoven in de olie met het andere versnipperde teentje look. Voeg er de inktvisreepjes bij en laat verder garen. Ontpit en snij de paprika in stukjes, pel en snipper de ui fijn en snij de champignons in schijfjes en de tomaten in blokjes. Roer ze bij de spinazie, dek af en laat op een zacht vuur verder garen. chik een bedje groenten op de borden en leg op elk bord de in filets verdeelde vis en de vulling. Lepel er het kookvocht van de vis over.

Boodschappenlijstje
  • 4 Rode Ponen Van Elk 300 G
  • 200 Gr Inktvis (reepjes)
  • Halve Liter Visbouillon
  • 50 Gr Solo
  • 4 Sneetjes Brood
  • 2 Knoflookteentjes
  • 3 El Olijfolie
  • 300 Gr Spinazie
  • 1 Ui
  • 500 Gr Champignons
  • 2 Tomaten
  • 1 Rode Paprika
  • Tijm
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...