Rodekoolstamppot Met Kalkoen

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Rodekoolstamppot Met Kalkoen Bereidingwijze

Eens een andere manier om rodekool te bereiden, met een lekker pittig stukje kalkoen met cajunkruiden. Bereidingstijd: 20 minutn 1.Kalkoenfilets bestrooien met cajunkruiden. 2.Aardappelen in gezouten water gaarkoken, afgieten en met zure room stampen. Kruiden met peper en zout naar smaak. 3.Bosui fijnsnijden en door stamppot scheppen. 4.Rodekool intussen in steelpan verwarmen en door stamppot scheppen. 5.Kalkoenfilets in boter aan beide zijden snel bakken. 6.Stamppot over 4 borden verdelen en kalkoenfilets erbij geven.

Boodschappenlijstje
  • 450 Gr Geschilde Aardappelen
  • 2 Potten Rode Kool , Kant-en-klaar, Met Cranberry, Pot A 355 Gram
  • 125 Ml Zure Room
  • 2 Bosuitjes
  • 25 Gr Roomboter
  • 350 Gr Kalkoenfilet , Dunne Plakken Filet
  • 1 El Cajunkruiden
Probeer ook eens...