Roerei Op Broodje

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Roerei Op Broodje Bereidingwijze

1. Dit kun je van te voren doen. Verwarm de oven voor op 100 graden. 2. Pak een ovenplaatje en leg hier op de rauwe ham, zet het vervolgens in de voorverwarmde oven. 3. Laat de ham ongeveer 45 minuten in de oven staan zodat de plakjes goed drogen. 4. Snijd de sesambollen doormidden en besprenkel met de olijfolie. 5. Klop de eieren los samen met de room en voeg vervolgens de bieslook toe. 6. Kruid het geheel met wat peper en zout en klop het goed door. 7. Leg vervolgens de plakjes oude kaas op de broodjes. 8. Verhit wat olijfolie in een anti-aanbakpan en doe hier het eimengsel in. 9. Roer het eimengsel goed door tot het net gaar is, het moet namelijk nog wat smeuig zijn. 10. Doe wat van het roerei op de broodjes verdelen. Je kunt ook eventueel met een vormpje werken zodat je een soort torentje krijgt. 11. Garneer het vervolgens met plakjes rauwe ham en een sprietje bieslook.

Boodschappenlijstje
  • 2 Eetlepels Bieslook
  • 4 Eieren
  • 8 Plakjes Oude Kaas
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 4 Eetlepels Room
  • 4 Broodjes/bolletjes
  • 1 Snufje Zout En Peper
  • 4 Plakjes Rauwe Ham
Probeer ook eens...