Salade Met Garnalen En Avocado

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades

Salade Met Garnalen En Avocado Bereidingwijze

Doe de ingrediŽnten voor de dressing in een kom en roer deze tot een saus. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Koel ze af in koud water en snij ze in blokjes. Was de snijbonen en kook ze ca. 5 minuten zodat ze nog stevig zijn. Afkoelen in koud water en in stukken snijden. Verwijder de darmkanaaltjes uit de garnalen en spoel ze onder koud water schoon. Dep ze daarna goed droog. Verwarm een koekenpan en doe er wat olijfolie in. Bak de garnalen hierin kort en bestrooi ze met wat peper en zout. Snij de avocado in twee helften en verwijder de pit. Schil de helften en snij het vruchtvlees in stukken. Doe de aardappelblokjes, avocado, snijbonen en garnalen in een kom en meng dit. Peper en zout naar smaak toevoegen. Verdeel de salade over 4 borden en giet de dressing er overheen.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Grote Gepelde Garnalen
  • 400 Gram Vastkokende Aardappelen
  • 200 Gram Snijbonen
  • 1 Rijpe Avocado
  • Olijfolie
  • Peper En Zout
  • Voor De Dressing:
  • 2 Eetlepels Citroensap
  • 2 Eetlepels Dille
  • 2 Eetlepels Tomatensaus Of Tomatenpuree
  • 2 Eetlepels Azijn
Probeer ook eens...