Scampi In Saffraansaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Scampi In Saffraansaus Bereidingwijze

Pel de garnalen en snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringen. Verwarm Becel Dieetolie en voeg vervolgens de ui, de appel en de prei samen met de kerriepoeder in de pan (let op: laat de ingrediënten niet bruin worden). Roer vervolgens de tomatenpuree, de visbouillon, de saffraan en de bloem door het mengsel in de pan. Schenk het water en de Becel voor de Koffie bij het mengsel en roer tot het geheel gaat binden. Pers de knoflook uit boven de saus en breng de saus verder op smaak met de paprikapoeder. Laat het geheel 3 minuten sudderen. Voeg de scampi toe en breng het gerecht op smaak met zout en peper. Laat het gerecht nog even op het vuur staan, zodat de scampi ook warm kunnen worden. Serveer de scampi met gekookte rijst, mango chutney en ananas.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Gekookte, Ongepelde Grote Garnalen
  • 1 Ui
  • 1 Appel
  • 3 El Becel Dieetolie
  • 2 Tl Kerriepoeder
  • 1 El Tomatenpuree
  • 1 Dl Visbouillon
  • Enkele Draadjes Saffraan
  • 1 El Bloem
  • 150 Ml Water
  • 50 Ml Becel Voor De Koffie
  • 1 Knoflookteentje
  • 1 Tl Paprikapoeder
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...