Salade Van Gentse Kop

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades

Salade Van Gentse Kop   Bereidingwijze

Maak de vinaigrette en snij het kopvlees in dobbelsteentjes. Verdeel de salade en het kopvlees over de borden. Besmeer het brood met Tierenteyn mosterd en leg er een plak kaas op, leg onder de grill tot de kaas op het brood smelt. Snijd deze "croque" in driehoekjes en schik ze bij de salade. Geef er de vinaigrette apart bij.

Boodschappenlijstje
  • 1 Portie Gemengde Sla
  • 1 Plak Gents Kopvlees
  • 1 Sneetje Bruin Brood
  • 1 Plak Kaas
  • Tierenteyn Mosterd
  • Voor De Vinaigrette:
  • 1 El Witte Wijnazijn
  • 3 El Arachideolie
  • Tierenteyn Mosterd
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...