Scampi's Met Peer En Kerrie
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1 Pel de scampi's, snij ze over de rugzijde van kop tot staart open en verwijder het zwarte darmkanaal. 2 Spoel het preiwit en snipper het fijn. Schil de peer, verwijder het klokhuis, snij verder in stukjes. Borstel de paddenstoelen droog schoon, snij ze in plakjes. 3 Stoof preiwit, peer en paddenstoelen kort aan in olijfolie. Voeg er de azijn en het druivensap aan toe. Dek af en laat 5 minuten stoven. 4 Doe er de scampi's bij. Kruid met een mespuntje kerriepoeder, peper en zout. Dek af en laat 4 tot 5 minuten garen. 5 Verdeel alles over voorverwarmde borden. Lekker met stokbrood
- 12 Grote Rauwe Scampi's
- 1 Prei
- 100 Gr Shiitake (Japanse Paddenstoelen)
- 1 Rijpe Peer
- 2 Dl Witte Druivensap
- 1 Tl Witte Wijnazijn
- 1 El Olijfolie
- Kerriepoeder
- Zout En Versgemalen Peper