Schnitzels Met Lauwwarme Salade
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm per 100 gram vlees 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar op een matig vuur en bak hierin de schnitzels om en om goudbruin en gaar in ongeveer 10 minuten. Kook de sperzieboontjes in 10 minuten beetgaar en kook de krieltjes 12 minuten. Hak intussen 5 eetlepels zilveruitjes fijn en meng ze door 8 eetlepels Yofresh. Voeg de Finesse voor Verrijken toe en roer het geheel tot een glad sausje. Snijd de zongedroogde tomaatjes doormidden, roer ze door het sausje. Meng het sausje door de goed uitgelekte boontjes en krieltjes. Maak de salade op smaak met Aromat en versgemalen peper.
- 4 Gepaneerde Varkensschnitzels
- Blue Band Vloeibaar
- 600 Gr Schoongemaakte Sperziebonen
- 600 Gr Krieltjes
- Pot Zilveruitjes (370 Ml)
- Calvé Yofresh
- 1.5 Dl Blue Band Finesse Voor Verrijken
- Potje Zongedroogde Tomaatjes
- 100 Gr Slamix Rucola
- Knorr Aromat
- Versgemalen Peper