Snoekbaarsfilets Met Waterkerssaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBestrooi de visfilets met zout. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Doe de visbouillon in een pan en laat het inkoken tot 1 deciliter. Voeg de room toe en laat circa 10 minuten inkoken. Hak de waterkers fijn (houd een paar takjes apart) en voeg het op het laatste moment toe. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de olie in een antiaanbakpan en bak de vis (huid eerst) aan beide kanten snel aan. Verwarm intussen de appelstroop iets. Neem de vis uit de pan en leg ze op een bakblik. Bestrijk de huidkant van de vis met een kwastje met de stroop en schuif de vis onder de grill. Laat de vis in circa 4 minuten helemaal gaar worden. Serveer op aardappelpuree met de saus en gestoofde prei. Garneer met de achtergehouden waterkers.
- 600 Gr Snoekbaarsfilet Met Vel
- Zout En Versgemalen Witte Peper
- 2 El Zonnebloemolie
- 3 Dl Visbouillon
- 2 Dl Room
- Half Bosje Waterkers
- 3 El Appelstroop