Spruitjes Stamppot
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Thea Tabois » Type: Meer van het type: Stampot
BereidingwijzeDe aardappels schillen en in gelijke stukken snijden. Grote pan op het vuur zetten en de aardappels in ongeveer 20 minuten gaar koken. De spruitjes schoonmaken en door midden snijden. De spruitjes de laatste 10 minuten met de aardappels meekoken. De ui schoonmaken en snipperen. In een koekenpan met een beetje boter de uitjes fruiten Nu de shoarma bij de uitjes doen en gaar bakken, goed blijven omscheppen. Als de aardappels en de spruitjes gaar zijn deze afgieten De aardappels en de spruitjes door elkaar stampen. Op smaak brengen met peper en zout. De shaorma kan je door de stamppot roeren maar je kan het natuurlijk ook apart serveren.
- 1 Kilo Aardappels
- 1 Stuks Ui
- 500 Gram Panklare Spruitjes
- 40 Gram Boter
- 500 Gram Shoarma Reepjes
- Peper En Zout