Stamppot Met Slavinken
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1.Schil de aardappels, snijdt in stukken en kook in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan 4 el boter en bak de slavinken in 18 min. gaar, keer af en toe.Maak de Sugar snaps schoon. 2.Snijdt de worteltjes in stukkenen kook in 6 min. beetgaar. Verwarm de laatste 3 min. de sugar snaps en de tuinerwten mee. 3.Verwarm de melk. Stamp de aardappels fijn en maak met warme melk en rest van boter puree. Schep de groente door de stamppot en maak op smaak met zout en peper. 4.Haal de slavinken uit pan halen, voeg 50 ml water en tomatensaus aan het bakvet toe. Roer het aanbaksel los en laat even doorkoken. 5.Serveer stamppot met de slavinken en de tomatenjus.
- 1 Kg Kruimige Aardappelen
- 5 El Boter
- 4 Slavinken
- 200 Gr Sugar Snaps
- 300 Gr Wortel
- 300 Gr Tuinerwten, Diepvries
- 150 Ml Melk
- 4 El Sundried Tomatosauce ,