Stoofperen Bereid Met Vanillethee

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Stoofperen Bereid Met Vanillethee Bereidingwijze

Snij de peren in 2, haal er het klokhuis uit en giet er de Porto in. Strooi er de suiker over en giet over elk stuk peer 1 lepel Solo Vloeibaar. Schuif ze in een op 140° C voorverwarmde oven gedurende 50 minuten. Maak ondertussen de saus door 5 dl melk aan de kook te brengen. Haal van het vuur, voeg er de theezakjes bij en laat 10 minuten trekken. Los de suiker en het puddingpoeder op in de resterende melk. Verwijder de theezakjes en voeg de koude melk samen met de Solo bij de warme melk. Laat op zacht vuur onder voortdurend roeren indikken.

Boodschappenlijstje
  • 4 Stoofperen
  • Porto
  • 150 Gr Suiker
  • 4 El Solo Vloeibaar
  • 7 Dl Melk
  • 50 Gr Puddingpoeder
  • 80 Gr Suiker
  • 2 Zakjes Vanillethee
  • 30 Gr Solo
Probeer ook eens...