Stroganoffsaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeSnij de uien, champignons, paprika en knoflook en fruit alles in een koekenpan. Voeg de wodka/cognac en de room toe. Breng het geheel aan de kook en voeg de overige ingrediënten toe. Laat alles op een laag vuur nog 5 minuten staan. Wanneer de saus te dun is: los met wat melk 2 theelepels maizena op en giet het bij de saus. Even doorkoken. Serveer met rijst.
- 2 Uien, Gesnipperd
- 2 Bakjes Champignons (a 250 Gram)
- Rode Paprika, Gesneden
- 2 Knoflookteentjes
- 4 Dl Room
- 2 Theelepels Paprikapoeder
- 2 Theelepels Mosterd
- 4 Eetlepels Peterselie
- 4 Eetlepels Wodka Of Cognac
- Klein Scheutje Sojasaus
- Tabasco Naar Smaak
- Klein Beetje Worchester Saus
- Peper En Zout