Stroganoffsaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Rijst

Stroganoffsaus Bereidingwijze

Snij de uien, champignons, paprika en knoflook en fruit alles in een koekenpan. Voeg de wodka/cognac en de room toe. Breng het geheel aan de kook en voeg de overige ingrediënten toe. Laat alles op een laag vuur nog 5 minuten staan. Wanneer de saus te dun is: los met wat melk 2 theelepels maizena op en giet het bij de saus. Even doorkoken. Serveer met rijst.

Boodschappenlijstje
  • 2 Uien, Gesnipperd
  • 2 Bakjes Champignons (a 250 Gram)
  • Rode Paprika, Gesneden
  • 2 Knoflookteentjes
  • 4 Dl Room
  • 2 Theelepels Paprikapoeder
  • 2 Theelepels Mosterd
  • 4 Eetlepels Peterselie
  • 4 Eetlepels Wodka Of Cognac
  • Klein Scheutje Sojasaus
  • Tabasco Naar Smaak
  • Klein Beetje Worchester Saus
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...