Tortellini Met Gehakt, Rucola En Bosuitjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeWas de rucola en laat de blaadjes uitlekken in een vergiet. Snijd de bosuitjes in ringen. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak hierin het gehakt met wat zout en peper rul. Roerbak vervolgens de bosuitjes een paar minuten mee. Schep de pastasaus erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer dan van het vuur de rucola en de basilicumblaadjes door de saus. Serveer de tortellini met de pastasaus en rasp er wat parmezaanse kaas over.
- 500 Gr Rundergehakt
- 300 Gr Tortellini
- 2 El Bertolli Originale Extra Vergine Olijfolie
- 3 Bosuitjes
- 100 Gr Rucola
- 1 Zak Bertolli Pastasaus Pittig
- Paar Basilicum Blaadjes
- 50 Gr Parmezaanse Kaas