Visrolletjes Met Doperwtencrème

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Visrolletjes Met Doperwtencrème Bereidingwijze

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Snijd de olijven in ringetjes. Snijd de ansjovisfilets in stukjes. Pel en hak de knoflook. Scheur de basilicumblaadjes. Meng in een pan de olie met de tomatenblokjes, olijvenringetjes, kappertjes, knoflook en ansjovis en verwarm het heel kort. Meng de basilicum erdoor. Kook de erwten volgens de gebruiksaanwijzing en spoel ze koud met water. Pureer de erwten met een scheutje room en breng op smaak met zout en peper. Bereiding Beleg het werkblad met lange banen plastic folie. Beleg met zalmplakken, bestrijk met erwtencrème en rol het strak op. Knoop de uiteinden vast. Leg de rol tot gebruik in de koelkast. Serveer tips Beleg de borden met wat gemengde sla. Verwijder het plastic en snijd de rol in mooie stukjes. Zet de rolletjes rechtop op de sla en schep de antiboise erover.

Boodschappenlijstje
  • 2 Tomaten
  • 1 El Olijven
  • 2 Ansjovisfilets
  • 1 Knoflookteentje
  • 3 Takjes Basilicum
  • 2 Tl Kappertjes
  • 1 Dl Bertolli Olijfolie Extra Vergine
  • VOOR DE ERWTENCREME;
  • 200 Gr Erwten (diepvries)
  • Scheutje Room (Blue Band Finesse Voor Koken)
  • Zout, Peper
  • 300 Gr Gemarineerde Zalmfilet
  • Gemengde Sla Voor Garnering
Probeer ook eens...