Vruchtencarpaccio Met Chocolademousse

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert Struick » Type: Meer van het type: Anders

Vruchtencarpaccio Met Chocolademousse Bereidingwijze

Verwijder de kroontjes van de aardbeien, was ze en snijd ze in plakjes. Verwijder de zaadjes en de schil en snijd de meloen in zeer dunne, lange plakjes. Ontvel de perziken, verwijder de pit en snijd de perzik in dunne plakjes. Verdeel de plakjes meloen in een gelijkmatige laag over 4 grote platte borden. Leg hierop de perzik- en aardbeienplakjes. Bedruppel de vruchtencarpaccio met wat balsamico azijn. Schep op elke carpaccio één of twee bollen chocolademousse. Schaaf er (met een dunschiller, kaasschaaf of een scherp mesje) chocoladekrulletjes over.

Boodschappenlijstje
  • 8 Aardbeien
  • 1/2 Rijpe Galiameloen
  • 4 Perzikken
  • Balsamico Azijn
  • 500 Ml Chocolademouse
  • 50 Gr Pure Chocolade
Probeer ook eens...