Winterfruit Uit De Wok
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBesprenkel de schijfjes appel en peer met citroensap. Verhit de boter in een wok en roerbak het fruit 1 min. op halfhoog vuur. Strooi de suiker erover en laat al roerend smelten. Voeg de appelsap, kaneel en rozijnen toe en laat 2 min. zachtjes meesudderen. Roer van het vuur af de walnoten erdoor. Serveer direct, bijv. met een schepje zure room en kaneelwafeltjes.
- 50 Gr Walnoten, Grof Gehakt
- 2 Friszure Appels (bijv. Elstar), Geschild En In Schijfjes
- 2 Stevige Handperen, Geschild En In Schijfjes
- 4 El Citroensap
- 2 El Bruine Basterdsuiker
- 6 El Appelsap
- 1 Tl Appelsap
- 1 Tl Kaneelpoeder
- 2 El Rozijnen
- 2 El Roomboter