Wortel-sinaasappelsoep

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Soepen

Wortel-sinaasappelsoep Bereidingwijze

Maak de wortels schoon, houd 4 wortels achter voor garnering en snijd de rest in kleine stukjes. Pel en snipper de sjalotjes. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de sjalot en wortel ca. 3 minuten. Voeg de bouillon en sinaasappelsap toe en laat nog ca. 5 minuten koken. Pureer en zeef de soep. Hak de munt en meng het door de soep. Serveer de achtergehouden worteltjes als garnering in de soep.

Boodschappenlijstje
  • Bos Wortelen
  • 2 Sjalotjes
  • Bertolli Olijfolie Extra Vergine
  • 1 L Groentebouillon
  • 2 Dl Sinaasappels
  • 2 Takjes Munt
Probeer ook eens...