Alle recepten op een rijtje

Walnotenkarameltaart Met Gember

Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Panna Cotta Met Dadeltapenade

Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in Italië vaak als dessert wordt geserveerd bij...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus

Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Rode Mul In Ham Uit De Oven

Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Vissoep Met Scampi

In Le Marche aan de Adriatische kust is het maken van vissoep bijna tot kunst verheven. De basis is...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rolletjes Van Geroosterde Paprika Met Sardine

Italianen eten veel vis uit blik, dat wordt daar gezien als een delicatesse. Deze kleurige...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Kip In Een Deegjasje

Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis In Een Zoutbed

Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruidig Ingepakt Vlees

Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Peren Met Mincemeat

Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediënten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Trifle Met Cranberry’s

Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Franse Lange Vingers

Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Champagnesorbet

De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes

Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Konijn In Gelei

Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans