Alle recepten op een rijtje
Walnotenkarameltaart Met Gember
Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Panna Cotta Met Dadeltapenade
Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in Italië vaak als dessert wordt geserveerd bij...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus
Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Rode Mul In Ham Uit De Oven
Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Vissoep Met Scampi
In Le Marche aan de Adriatische kust is het maken van vissoep bijna tot kunst verheven. De basis is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Rolletjes Van Geroosterde Paprika Met Sardine
Italianen eten veel vis uit blik, dat wordt daar gezien als een delicatesse. Deze kleurige...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Kip In Een Deegjasje
Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vis In Een Zoutbed
Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kruidig Ingepakt Vlees
Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Peren Met Mincemeat
Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediënten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Trifle Met Cranberry’s
Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Franse Lange Vingers
Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Champagnesorbet
De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes
Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Konijn In Gelei
Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans