Aardappeltartaar Met Carpaccio
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereidingstijd: 15 minuten Kook 300g aardappeln gaar en pureer ze met wat melk en olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Hak 6 kleine augurken, 2 lente-uitjes en 1 hardgekookt ei heel fijn en meng ze samen met 1 eetlepel kappertjes onder de puree. Maak met een ring torentjes op de borden en werk ze af met nog wat extra gehakte augurkjes en ei en enkele sprietjes bieslook. Serveer bij deze torentjes runds- of tonijncarpaccio en een sausje van 3 eetlepels donkere sojasaus, 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel azijn.
- 300 Gram Aardappelen
- Melk
- Olijfolie
- Peper En Zout
- Nootmuskaat
- 6 Kleine Augurken
- 2 Lente Uitjes
- 1 Hardgekookt Ei
- 1 Eetlepel Kappertjes
- Bieslook
- 2 Eetlepels Ketjap
- 1 Eetlepel Azijn