Alle recepten op een rijtje
Bisschopswijn
Boen de sinaasappel met warm water goed schoon. Steek de kruidnagels in de sinaasappel. Schenk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Cappuccino
Giet de melk in een pannetje en breng hem steeds kloppend met een garde aan de kook. Je krijgt dan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chique Chocolademelk
Breng in een pannetje de melk met de in stukjes gebroken chocolade en de suiker al roerende aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Perziken
Laat de perziken uit blik uitlekken en zet ze in een ovenvaste schaal. Vul de holtes met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lange Vinger Toetje
Schenk de koffie over de lange vingers. Leg in ieder schaaltje 2 lange vingers in stukjes. ...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perenbuideltjes
Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht en laat ze in ca. 10 minuten ontdooien....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Citroenkwark
Verdeel de kwark over 4 schaaltjes. Schep ongeveer 2 theelepels jam in het midden van de kwark...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Draadjesvlees
Doe een deksel op de pan en laat het vlees in ongeveer 2½ à 3 uur op een zeer laag vuur gaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gehaktballen
Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het brood. Laat het brood in de melk weken. Meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Eitje Met Champignons
Breek de eieren in een kom en doe er de melk, de geraspte kaas en een beetje peper en zout bij....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Radijs/venkel Salade
Was de rozijnen en laat ze in warm water wellen. Verwijder eventueel lelijk blad van de venkel,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappeltartaar Met Carpaccio
Bereidingstijd: 15 minuten Kook 300g aardappeln gaar en pureer ze met wat melk en olijfolie....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aarbeien Milkshake
Snij de kroontjes van de aarbeien en halveer de aarbeien, doe ze in de blender en pureer ze. voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
After Pastis - Franse Aperatief
1. Leg een paar ijsblokjes op de bodem van een glas. 2. Schenk de After erop. 3. Giet...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
Bitterzoet Aperatief
Voor de suiker rand: bevochtig de rand met citroensap en druk dan in een schaaltje met fijne...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans