Alle recepten op een rijtje

Bisschopswijn

Boen de sinaasappel met warm water goed schoon. Steek de kruidnagels in de sinaasappel. Schenk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cappuccino

Giet de melk in een pannetje en breng hem steeds kloppend met een garde aan de kook. Je krijgt dan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chique Chocolademelk

Breng in een pannetje de melk met de in stukjes gebroken chocolade en de suiker al roerende aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Perziken

Laat de perziken uit blik uitlekken en zet ze in een ovenvaste schaal. Vul de holtes met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lange Vinger Toetje

Schenk de koffie over de lange vingers. Leg in ieder schaaltje 2 lange vingers in stukjes. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perenbuideltjes

Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht en laat ze in ca. 10 minuten ontdooien....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroenkwark

Verdeel de kwark over 4 schaaltjes. Schep ongeveer 2 theelepels jam in het midden van de kwark...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Draadjesvlees

Doe een deksel op de pan en laat het vlees in ongeveer 2½ à 3 uur op een zeer laag vuur gaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktballen

Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het brood. Laat het brood in de melk weken. Meng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Eitje Met Champignons

Breek de eieren in een kom en doe er de melk, de geraspte kaas en een beetje peper en zout bij....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Radijs/venkel Salade

Was de rozijnen en laat ze in warm water wellen. Verwijder eventueel lelijk blad van de venkel,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappeltartaar Met Carpaccio

Bereidingstijd: 15 minuten Kook 300g aardappeln gaar en pureer ze met wat melk en olijfolie....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aarbeien Milkshake

Snij de kroontjes van de aarbeien en halveer de aarbeien, doe ze in de blender en pureer ze. voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

After Pastis - Franse Aperatief

1. Leg een paar ijsblokjes op de bodem van een glas. 2. Schenk de After erop. 3. Giet...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans

Bitterzoet Aperatief

Voor de suiker rand: bevochtig de rand met citroensap en druk dan in een schaaltje met fijne...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans