Lekkere Chocolade Muffin Voor Bij Een High Tea
Aantal personen: 12 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Marieke Ziel » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVul de muffinvorm voor 12 stuks met papieren vormpjes. Zeef het bloem. Cacao, bakpoeder en zuiveringzout, Roer de gehakte pire en witte chocolade door. Klop in een aparte kom de eieren, crème fraiche, suiker en gesmolten boter goed door elkaar, Giet het mengsel bij de droge ingrediënten en schep alles met een vork kort door elkaar. Verdeel het beslag over de vormem. Bak de muffins 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden of tot ze gerezen zijn en stevig aanvoelen. Haal ze uit de oven en serveer ze warm of laat ze eerst afkoelen op een rooster
- 225 Gram Bloem
- 25 Gram Cacao
- 2 Theelepels Bakpoeder
- 1/2 Theelepel Zuiveringzout
- 100 Gram Chocolade Klein Gehakt
- 2 Stuks Eieren
- 300 Ml Crème Fraiche
- 85 Gram Bruine Basterd Suiker
- 85 Gram Boter