Ajam Ketjap Met Koriander En Doperwtjesrijst
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeKook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 minuten de doperwtjes mee. Snijd ondertussen de kip in blokjes. Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een wok, schenk er wat olie in en wok hierin de kip 5 minuten. Roerbak dan de uien 5 minuten mee. Meng tot slot de roerbaksaus erdoor en laat het gerecht door en door warm worden. Meng de helft van de koriander door de doperwtjesrijst. Verdeel de Ajam ketjap over 4 borden en strooi de rest van de koriander erover. Schep de doperwtjesrijst ernaast. Lekker met Conimex Atjar Tjampoer.
- 400 Gr Witte Rijst
- 500 Gr Doperwtjes (diepvries)
- 400 Gr Kipfilet
- 2 Uien
- Conimex Wok Olie
- 1 Zak Conimex Roerbaksaus Ajam Ketjap Met Zoete Sojasaus En Paddestoelen
- 3 El Fijngehakte Koriander