Amuse - Gevulde Paprikarolletjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Amuse - Gevulde Paprikarolletjes Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Pof de paprika. Leg hiervoor de paprika op een flink stuk aluminiumfolie. Plaats dit een half uur in de voorverwarmde oven. Vouw vervolgens de folie dicht en laat de pakketjes een half uur afkoelen buiten de oven. Verwijder de velletjes en zaadjes van de paprika. Dit gaat het makkelijkst onder een koude kraan. Kook de stukjes aardappel gaar. Pureer de peterselie, aardappelen en boter met de staafmixer. Breng op smaak met zout en citroensap. Snijd de paprika doormidden. Smeer de 2 helften in met de peterseliepuree en maak er rolletjes van. Bewaar de gevulde paprika in de koeling tot gebruik. Verwarm de oven voor op 150˚C en verwarm de rolletjes gedurende 5 minuten. De rolletjes kunnen ook koud worden geserveerd. Snijd de rolletjes eventueel in plakjes.

Boodschappenlijstje
  • 1 Rode Paprika
  • 1 Aardappel, Geschild En In Stukken
  • Bosje Peterselie, Fijngehakt
  • Halve Eetlepel Boter
  • Zout
  • Sap Van 1/2 Citroen
Probeer ook eens...