Zalm Sneeuwbal

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Zalm Sneeuwbal Bereidingwijze

Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen, komkommer, zure room, dille en citroen in een blender en mix met korte pulsen tot een grove pasta. Breng op smaak met zout
en peper. Bekleed 4 kleine ingevette souffléschaaltjes
 of timbaaltjes met gerookte zalm. De zalm moet over
de randen hangen. Verdeel het garnalenmengsel over
de bakjes en vouw de zalm er over dicht. Dek af met huishoudfolie en laat 1 nacht in de koelkast opstijven. Keer de schaaltjes om en serveer met knapperige stukjes witte toast.

Boodschappenlijstje
  • 225 Gr Gekookte Garnalen
  • 30 Gr Komkommer
  • 125 Gr Zure Room
  • 3 Takjes Dille, Gehakt
  • Rasp Van ĵ Citroen
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 8 Plakjes Gerookte Zalm
Probeer ook eens...