Bonen Zonder Vlees

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Bonen Zonder Vlees Bereidingwijze

Fruit ui en knoflook in de boter goudgeel. Voeg chilipoeder toe en laat even meebakken, en dan taugé, kruiden en zout en laat ca. 10 min. sudderen. Doe er dan bij: pindakaas, scheutje water, ketjap, uitjes, rozijnen en de uitgelekte bonen. Zorg dat alles goed heet wordt zonder aan te branden. Evemntueel nog wat water toevoegen. Voeg als laatste de banaan toe en laat die meewarmen.

Boodschappenlijstje
  • Blik Bonen (bruine, Witte Of Capucijners)
  • Ui
  • 100 Gram Taugé
  • 2 Eetlepels Zilveruitjes
  • Banaan, In Plakjes
  • 2 Eetlepels Pindakaas
  • 1 Eetlepel Ketjap
  • 1 Theelepel Chilipoeder
  • 30 Gram Rozijnen
  • 10 Gram Boter
  • Tijm
  • Halve Theelepel Sambal
  • Zout
Probeer ook eens...