Carpaccio Con Rucola

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Salades

Carpaccio Con Rucola Bereidingwijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Leg de plakjes vlees dakpansgewijs op de borden. Verdeel olie en knoflook over het vlees en zet de borden 2 min. onder de hete grill. Bestrooi het vlees met zout en peper en verdeel de champignons en de rucola. Eventueel i.p.v. van de knoflook/olie, een dressing van italiaanse kruiden, olijfolie en balsamicoazijn, zout en peper naar smaak. Wat eigenlijk niet mag ontbreken is vers geschaafde parmezaanse kaas en pijnboompitten! Heerlijk.

Boodschappenlijstje
  • 600 Gram Entrecote, Iets Dikker Gesneden Dan Voor Carpaccio
  • 2 Eetlepels Olijfolie
  • 2 Teentjes Knoflook
  • Zout
  • Peper
  • 50 Gram Champignons
  • 100 Gram Rucola
Probeer ook eens...