Carpaccio Con Rucola
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeVerwarm de grill voor op de hoogste stand. Leg de plakjes vlees dakpansgewijs op de borden. Verdeel olie en knoflook over het vlees en zet de borden 2 min. onder de hete grill. Bestrooi het vlees met zout en peper en verdeel de champignons en de rucola. Eventueel i.p.v. van de knoflook/olie, een dressing van italiaanse kruiden, olijfolie en balsamicoazijn, zout en peper naar smaak. Wat eigenlijk niet mag ontbreken is vers geschaafde parmezaanse kaas en pijnboompitten! Heerlijk.
- 600 Gram Entrecote, Iets Dikker Gesneden Dan Voor Carpaccio
- 2 Eetlepels Olijfolie
- 2 Teentjes Knoflook
- Zout
- Peper
- 50 Gram Champignons
- 100 Gram Rucola