Cordon Bleu
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze1. Snijd voorzichtig een soort van zakje in de kalfschnitzels waar de vulling in past. 2. Bestrooi het het vlees met peper en zout. Stop de kaas en de rauwe ham erin en sluit het vlees af met een prikker. 3. Wrijf de schnitzel vervolgens in met wat bloem en leg het vlees vervolgens in een losgeklopt ei en daarna in de paneermeel. 4. Verhit de boter in een grote pan en bak de schnitzels ongeveer vijf minuten per kant. 5. Draai de stukken vlees regelmatig om zodat ze een goed gebruind oppervlak krijgen.
- 125 Gram Paneermeel
- 100 Gram Boter
- 4 Plakjes Emmentaler
- 4 Kalfsschnitzels A 200 Gram
- 4 Plakjes Rauwe Ham
- 2 Eieren
- 2 Eetlepels Bloem
- Peper En Zout