Eierflensje Met Amandelen

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Eierflensje Met Amandelen Bereidingwijze

Maak een glad luchtig beslag van de eieren, de melk, het zout en de bloem Verwarm de pan voor en voeg dan de olie toe Laat de olie even rondwalsen en schenk het beslag in de pan Bak hierin dunne eierflensjes en bak ze aan twee zijden goudbruin Rooster de amandelen heel licht in een droge koekenpan Vul met de advocaat en rol de flensjes daarna op Bestrooi met de amandelen

Boodschappenlijstje
  • 2 Eieren
  • 2½ Dl Melk
  • Snufje Zout
  • 75 Gram Bloem
  • ½ Eetlepel Olie
  • 25 Gram Amandelschaafsel
  • 1 Dl Advocaat Of Tokkelroom Of Brabants Genot Of Boerenslok
Probeer ook eens...