Gebakken Rijst Met Vlees, Kip En Garnalen
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeKook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de bacon in kleine reepjes. Snijd het varkens- en kipvlees in stukjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in kleine ringetjes. Bereiding Verhit 1-2 eetlepels olie in een koekenpan of wok. Bak de bacon ca. 1 minuut zachtjes uit. Voeg de lente-ui en gember toe en bak nog ca. 1 minuut. Voeg het vlees, de garnalen en de rijst toe en bak het geheel al omscheppend enkele minuten. Breng de rijst op smaak met de suiker, peper en sojasaus.
- 200 Gr Rijst
- 50 Gr Bacon
- 100 Gr Varkensfricandeau (vleeswaar)
- 100 Gr Gebraden Kipfilet (vleeswaar)
- 4 Lente-uitjes
- Conimex Wokolie
- 1 Tl Geraspte Gemberwortel
- 100 Gr Gekookte Garnalen
- 2 El Suiker
- Peper
- 4 El Conimex Sojasaus