Gebakken Rijst Met Vlees, Kip En Garnalen

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst

Gebakken Rijst Met Vlees, Kip En Garnalen Bereidingwijze

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de bacon in kleine reepjes. Snijd het varkens- en kipvlees in stukjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in kleine ringetjes. Bereiding Verhit 1-2 eetlepels olie in een koekenpan of wok. Bak de bacon ca. 1 minuut zachtjes uit. Voeg de lente-ui en gember toe en bak nog ca. 1 minuut. Voeg het vlees, de garnalen en de rijst toe en bak het geheel al omscheppend enkele minuten. Breng de rijst op smaak met de suiker, peper en sojasaus.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gr Rijst
  • 50 Gr Bacon
  • 100 Gr Varkensfricandeau (vleeswaar)
  • 100 Gr Gebraden Kipfilet (vleeswaar)
  • 4 Lente-uitjes
  • Conimex Wokolie
  • 1 Tl Geraspte Gemberwortel
  • 100 Gr Gekookte Garnalen
  • 2 El Suiker
  • Peper
  • 4 El Conimex Sojasaus
Probeer ook eens...