Gegratineerde Bloemkool En Broccoli

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Gegratineerde Bloemkool En Broccoli Bereidingwijze

Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar. Giet af en hou warm. Laat de champignons in 1 eetlepel Solo garen gedurende 3 minuten en giet ze af. Meng de rest van de Solo met de bloem en voeg er de melk bij. Roer tot een gladde saus op een zacht vuur. Breng verder op smaak met de mosterd, de champignons, de helft van de kaas, wat peper en de helft van de peterselie. Verdeel over de groenten. Meng de rest van de peterselie met de beschuitkruimels en strooi er over. Schuif onder de hete grill tot een mooie gratin. Werk af met tomaat en peterselie.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kleine Bloemkool
  • 4 El Solo Vloeibaar
  • 300 Gr Magere Melk
  • 1 Kl Gehakte Peterselie
  • Tomaten En Peterselie Voor De Garnering
  • 100 Gr Gehakte Champignons
  • 1 El Beschuitkruimels
  • 1 Kl Graantjesmosterd Amora
  • 225 Gr Broccoli
  • 50 Gr Geraspte Kaas
  • Peper
  • 25 Gr Bloem
Probeer ook eens...